Reclamefolders

Reclamefolders, de een wordt er gek van terwijl de ander er dol op is. In de meeste plaatsen Reclamefoldersworden reclamefolders door de brievenbus gegooid op zaterdag of zondag. Dit kan per plaats afwijken.

Reclamefolders kunnen betrekking hebben op allerlei verschillende winkels. Vaak is het een samengesteld pakketje met folders van verschillende winkels. Op deze manier kun je op de hoogte blijven van de nieuwste en wekelijkse aanbiedingen. Welke folders er in het pakketje zitten verschilt ook weer per woonplaats. Over het algemeen zijn het dezelfde folders van onder andere supermarkten, kledingwinkels, schoenenwinkels, speelgoedwinkels, elektronicawinkels enzovoort. Mocht je geen interesse hebben in reclamefolders dan is er een speciale sticker die op de brievenbus kan worden geplakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *