Jeroen Meus

Jeroen Meus is een bekende Vlaming, ofwel een bv. Hij is een Belgische kok en Jeroen Meustelevisiepresentator. Meus, geboren op 13 maart 1978 in Leuven, is bij veel Vlamingen geen onbekende. Hij is eigenaar van het restaurant genaamd Luzine in Wilsele. Naast zijn kook kunsten is hij in 2010 begonnen met het presenteren van het kookprogramma genaamd Dagelijkse kost. In 2011 behaalde hij hier zelfs een Vlaamse TelevisieSter mee. Deze prijs won hij nog een keer in 2012. Van het programma Dagelijkse kost zijn diverse delen gemaakt waarin hij het programma erg leuk presenteert. Dit programma wordt opgenomen in het productiehuis Hotel Hungaria en is te zien op één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *